Coșul de cumpărături

Termeni și condiții

Ultima actualizare: 25.05.2023

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza site-ul nostru și de a achiziționa produsele de la noi. Acești termeni și condiții reglementează relația dintre dvs. și magazinul nostru online în ceea ce privește utilizarea site-ului și achiziționarea produselor. Prin utilizarea site-ului nostru și plasarea unei comenzi, vă exprimați acordul cu termenii și condițiile de mai jos.

  1. Comenzi și Procesare

1.1 Disponibilitatea produselor Produsele prezentate pe site-ul nostru sunt disponibile în limita stocului disponibil. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a întrerupe în orice moment disponibilitatea oricărui produs, fără notificare prealabilă. În cazul în care un produs comandat nu este disponibil, vă vom informa în cel mai scurt timp posibil și vă vom oferi opțiuni alternative sau vă vom returna suma plătită în cazul în care ați achitat deja.

1.2 Plasarea comenzilor Pentru a plasa o comandă, trebuie să aveți cel puțin 18 ani și să furnizați informații corecte și complete despre dvs. În timpul procesului de comandă, veți furniza informațiile de contact, adresa de livrare și informațiile de plată. Vă asigurați că toate informațiile furnizate sunt exacte și actualizate. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a anula o comandă în orice moment, din motive întemeiate, inclusiv dar fără a se limita la erori în preț sau în descrierea produsului, sau pentru suspiciuni de fraudă sau activități ilegale.

1.3 Procesarea comenzilor Vom depune toate eforturile rezonabile pentru a procesa comenzile într-un timp rezonabil și pentru a vă livra produsele în condiții optime. Vă rugăm să luați în considerare faptul că există posibilitatea unor întârzieri în procesarea și livrarea comenzilor datorate factorilor externi sau circumstanțelor neprevăzute.

  1. Prețuri și Plăți

2.1 Prețurile Prețurile produselor noastre sunt exprimate în lei românești și includ TVA conform legislației în vigoare. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile în orice moment, fără notificare prealabilă, cu excepția comenzilor deja plasate.

2.2 Plata Plata produselor se va efectua în avans, utilizând una dintre metodele de plată acceptate pe site-ul nostru. Vă rugăm să furnizați informații corecte și complete despre metoda de plată selectată. În cazul în care plata nu poate fi procesată sau este respinsă, nu vom putea onora comanda.

  1. Livrare și Transport

3.1 Livrarea Livram produsele pe teritoriul României. Ne rezervăm dreptul de a refuza livrarea în anumite zone sau de a aplica taxe suplimentare pentru livrări în zone îndepărtate sau dificil accesibile. Vom depune eforturi rezonabile pentru a livra produsele în cel mai scurt timp posibil, dar nu ne putem asuma responsabilitatea pentru eventualele întârzieri cauzate de factori externi sau circumstanțe neprevăzute.

3.2 Costul transportului Costul transportului va fi indicat în timpul procesului de comandă și va fi calculat în funcție de adresa de livrare și greutatea produselor comandate. Costul transportului va fi adăugat la valoarea totală a comenzii și va fi plătit de către dvs.

  1. Retur și Rambursare

4.1 Politica de retur Dacă nu sunteți mulțumit de produsul achiziționat, puteți solicita returnarea acestuia în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Produsul trebuie returnat în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original, cu toate accesoriile și documentele asociate. Ne rezervăm dreptul de a refuza returul dacă produsul a fost utilizat, deteriorat sau nu îndeplinește criteriile de returnare.

4.2 Rambursarea În cazul unui retur acceptat, vă vom rambursa suma plătită pentru produs în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat. Rambursarea se va efectua utilizând aceeași metodă de plată utilizată la plasarea comenzii, cu excepția cazului în care se convine altfel.

  1. Drepturi de Proprietate Intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra site-ului nostru și asupra conținutului acestuia (incluzând dar fără a se limita la text, imagini, logo-uri, mărci înregistrate) sunt deținute de magazinul nostru online sau de terțele părți licențiate. Orice utilizare neautorizată a acestor drepturi este strict interzisă și poate atrage răspunderea legală.

  1. Limitarea Răspunderii

Nu ne putem asuma responsabilitatea pentru orice prejudiciu direct sau indirect, inclusiv dar fără a se limita la pierderi de profit, date sau alte pierderi similare, rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului nostru sau a produselor achiziționate de la noi.

  1. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Acești Termeni și Condiții pot fi modificați în orice moment, fără notificare prealabilă. Versiunea actualizată va fi publicată pe site-ul nostru. Prin continuarea utilizării site-ului nostru, vă exprimați acordul cu termenii și condițiile actualizate.

  1. Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați utilizând informațiile de contact furnizate pe site-ul nostru.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru alegerea de a utiliza magazinul nostru online pentru achiziționarea de camere de supraveghere.