Coșul de cumpărături

Despre Milesight ®

Better Inside, More in Sight

Milesight este o companie high-tech în plină expansiune, care furnizează produse inteligente de Internet of Things (IoT) și supraveghere video, având un accent deosebit pe tehnologiile IoT, inclusiv Inteligența Artificială, 5G și LoRaWAN®, începând din 2011. Cu o capacitate îmbunătățită de detectare și cunoștințe avansate de IoT, ajutăm clienții din întreaga lume să-și optimizeze operațiunile de afaceri într-un mod mai eficient și durabil. În colaborare cu o rețea globală de distribuitori și integratori de sisteme, ne angajăm să construim ecosisteme deschise și să accelerăm strategiile de IoT la nivelul următor.

Tehnologie avansată

Peste jumătate dintre angajații Milesight sunt ingineri de cercetare și dezvoltare. Cu o investiție anuală de 15% din veniturile din vânzări, cunoștințe solide și ani de experiență, Milesight a obținut o putere solidă de cercetare și dezvoltare. Prin urmare, Milesight poate introduce produse inovatoare și poate satisface nevoile clienților cu soluții personalizate.

Performanță îmbunătățită a calității

Cu scopul de a oferi produse de supraveghere mai funcționale, frumoase și accesibile, Milesight depune eforturi pentru a dezvolta produse elegante și de calitate. Milesight deține portofolii bogate de produse, ale căror rate de defecte sunt foarte scăzute. În același timp, suntem o companie autorizată ISO9001, iar produsele noastre sunt certificate cu CE, FCC, LVD, RoHS, etc., satisfăcând cerințele dificile și exigente ale industriei globale de securitate.

Acoperire la nivel mondial

Milesight se adaptează fiecărei cereri de supraveghere din piața globală de securitate și a furnizat în prezent servicii în peste 120 de țări și regiuni, creând o gamă largă de soluții complete de la un capăt la celălalt, inclusiv în sectorul retail, guvernamental, industrial, educațional, comercial, supraveghere urbană etc. Pentru a răspunde rapid și a oferi suport eficient pieței corespunzătoare, Milesight are o prezență globală cu birouri în întreaga lume, în SUA, Coreea, Taiwan și China Continentală.

Creștere sustenabilă

Asigurând atât beneficiul Milesight, cât și al clienților săi, Milesight formează o rețea de gestionare a canalelor mai sănătoasă și cu valoare adăugată. În prezent, partenerii noștri de canal acoperă regiuni precum Asia, America, Europa, Orientul Mijlociu, Oceania, Africa, etc. Poziționarea precisă a pieței de către Milesight ghidează direcția corectă și eforturile privind conștientizarea brandului, bucurându-se de o rată de creștere anuală compusă stabilă și persistentă de peste 50% și o cotă de piață remarcabilă.

50% dintre angajații de birou lucrează în centrul de cercetare și dezvoltare (R&D).

15% din veniturile din vânzări sunt investite în cercetare și dezvoltare (R&D).

Produsele sunt vândute în peste 100 de țări.

Rata anuală compusă de creștere este mai mare de 50%.

Interoperabilitate

Noi susținem standardul ONVIF G/Q/S/T și colaborăm cu diverse companii VMS pentru a oferi opțiuni flexibile clienților noștri.