Coșul de cumpărături

Politica de garanție

Ne angajăm să vă oferim produse de cea mai înaltă calitate și să ne asigurăm că acestea funcționează în mod corespunzător pe durata utilizării. În acest sens, oferim o garanție pentru produsele achiziționate de la noi conform următoarelor condiții:

 1. Durata garanției Durata garanției variază în funcție de fiecare produs în parte și este specificată în descrierea produsului și/sau în documentația asociată acestuia. Garanția intră în vigoare de la data achiziției produsului conform facturii sau a bonului fiscal.
 2. Condiții generale
 • Garanția acoperă defectele de fabricație și funcționarea necorespunzătoare a produsului în condiții normale de utilizare conform specificațiilor furnizate de producător.
 • Garanția nu acoperă defectele cauzate de utilizarea necorespunzătoare, abuzul, neglijența, accidentele, intervenția neautorizată sau alte cauze care nu sunt atribuibile producătorului sau vânzătorului.
 • Pentru a beneficia de garanție, este necesară prezentarea facturii sau a bonului fiscal care atestă achiziția produsului.
 1. Procesul de garantie

3.1 Notificarea problemei În cazul în care întâmpinați o problemă cu produsul în timpul perioadei de garanție, vă rugăm să ne contactați în scris, prin e-mail sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru. Vă rugăm să furnizați următoarele informații:

 • Numele dvs. complet și adresa de e-mail utilizată la plasarea comenzii.
 • Numărul comenzii și data achiziției.
 • Descrierea detaliată a problemei și orice informații relevante.

3.2 Evaluarea și soluționarea problemei Vom evalua problema și vă vom furniza instrucțiuni suplimentare privind procesul de soluționare a garanției. În unele cazuri, va fi necesar să returnați produsul pentru inspecție și reparație. Vă rugăm să urmați instrucțiunile noastre pentru a asigura o gestionare corectă și eficientă a procesului de garanție.

 1. Costurile de garanție Costurile de transport și asigurare aferente returnării produsului în cadrul procesului de garanție vor fi suportate de către dvs. Vom acoperi costurile de reparație sau înlocuire a produsului în cazul în care problema este acoperită de garanție.
 2. Excepții Garanția nu se aplică în următoarele situații:
 • Utilizarea necorespunzătoare a produsului care contravine instrucțiunilor de utilizare furnizate.
 • Deteriorarea produsului cauzată de accidente, neglijență sau utilizare abuzivă.
 • Modificări sau intervenții neautorizate asupra produsului.
 • Defecte sau daune cauzate de forțe majore sau situații neprevăzute.

Vă rugăm să rețineți că garanția este oferită de producătorul produsului, iar noi acționăm ca reprezentant oficial pentru procesul de garanție.

Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență în procesul de garanție, vă rugăm să ne contactați utilizând informațiile de contact furnizate pe site-ul nostru.