Coșul de cumpărături

Politică de rambursări și returnări

Ne dorim să vă asigurăm de satisfacția completă a achizițiilor dvs. de camere de supraveghere. În cazul în care nu sunteți mulțumit de produsul achiziționat, vă oferim posibilitatea de a solicita returnarea acestuia conform următoarelor condiții:

 1. Termenul de retur Puteți solicita returnarea produsului în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia. Pentru a beneficia de dreptul de retur, vă rugăm să ne informați în scris, prin e-mail sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru, înainte de expirarea acestui termen.
 2. Condițiile de retur Produsul trebuie returnat în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original, cu toate accesoriile și documentele asociate. Vă rugăm să aveți în vedere următoarele:
 • Produsul trebuie să fie complet, nefolosit și să nu prezinte semne de uzură sau deteriorare.
 • Toate accesoriile, manualele și alte materiale furnizate împreună cu produsul trebuie să fie returnate în starea lor originală.
 • Ambalajul original trebuie să fie intact și să nu fie deteriorat sau deteriorat în vreun fel.
 1. Procesul de returnare

3.1 Notificarea returnării Pentru a solicita returnarea produsului, vă rugăm să ne contactați în scris, prin e-mail sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru, furnizând următoarele informații:

 • Numele dvs. complet și adresa de e-mail utilizată la plasarea comenzii.
 • Numărul comenzii și data achiziției.
 • Motivul returnării.

3.2 Instrucțiuni de returnare După ce primim notificarea dvs. de returnare, vă vom furniza instrucțiunile detaliate privind procesul de returnare. Vă rugăm să respectați aceste instrucțiuni pentru a asigura o gestionare corectă și eficientă a returnării produsului.

 1. Costurile de returnare Costurile de returnare vor fi suportate de către dvs., cu excepția cazului în care produsul returnat este defect sau a fost livrat în mod greșit din vina noastră. Vă recomandăm să utilizați un serviciu de transport sigur și să asigurați coletul pentru a evita orice pierdere sau deteriorare în timpul transportului de retur.
 2. Procesarea rambursării După primirea și verificarea produsului returnat conform condițiilor menționate mai sus, vom iniția procesul de rambursare. Rambursarea se va efectua în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat. Vom utiliza aceeași metodă de plată utilizată la plasarea comenzii pentru a rambursa suma plătită, cu excepția cazului în care se convenește altfel.
 3. Excepții Nu acceptăm retururi pentru următoarele tipuri de produse:
 • Produse care au fost personalizate sau configurate în mod special conform cerințelor dvs.
 • Produse cu sigiliul de siguranță rupt sau care nu mai pot fi revândute din motive de sănătate sau igienă.

Vă rugăm să rețineți că ne rezervăm dreptul de a refuza returnarea produselor care nu îndeplinesc condițiile menționate în această politică de retur.

Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență în procesul de returnare, vă rugăm să ne contactați utilizând informațiile de contact furnizate pe site-ul nostru.